Søk
Close this search box.

RescuePal Kurs

RescuePal ønsker å være en bidragsyter til økt overlevelse, og livredningskompetanse i samfunnet. Vårt kurstilbud strekker seg fra opplæring i førstehjelp til idrettslag, og bedrifter. Videre til spesialisert opplæring av helsepersonell og profesjonell redningstjeneste.

Alle våre kurs er forankret i de rådgivende organenes retningslinjer og anbefalinger. Norsk førstehjelpsråd (NFR), og Norsk Resuscitasjonsråd (NRR) er de offisielle rådgivende organ innen førstehjelp og livredning i Norge.

Vårt kurstilbud skal også tilfredsstille eventuelle forskrifter og lovkrav som stilles til bedrifter og profesjonelle aktører.

Videre stilles det også i en del tilfeller fra bransjeorganisasjoner slik som for eksempel Næringslivets sikkerhetsorganisasjon (NSO).

Hvorfor velge RescuePal ?

RescuePal har en målsetning om at læring skal være kjekt og utviklende. Den enkelte kursdeltakeren skal oppleve mestring etter endt kurs med oss.

For å bli en livredder må den enkelte tro på at ferdighetene til å redde et liv er på plass, som kursleverandør er det vår oppgave å sørge for at den enkelte kursdeltakeren besitter en kompetanse, og tro på egne ferdigheter som gjør at han/hun kan være en livredder.

«Kursdeltakeren hos RescuePal har bestått kurset når kompetansen er god nok til at han/hun kan være førstehjelper for de jeg er pårørende til»

Våre instruktører og kursholdere har formell kompetanse innen førstehjelp og livredning. Utover dette er våre kursholdere også helsepersonell som har opplevd syke mennesker, som har vært utøvere av førstehjelp og på denne måten har praktisk erfaring fra det virkelige liv.

Kurstilbud

Kurs i Hjerte- lungeredning

Meny