Søk
Close this search box.

Bedrift

Kurs for virksomheter

Kura for virksomheter kan ha flere utspring, enten det er fordi bedriften ønsker å gi de ansatte verdens viktigste kurs – Førstehjelp. Eller er det krav i bransjen, fra forskrifter, kontraktører og leverandører?

Det er store forskjeller fra bedrift til bedrift og fra bransje til bransje. Det er derfor også viktig at innholdet i kurset er treffende, målrettet og interessant.

For en bedrift er det stort sett ikke kurskostnaden som er den store utfordringen eller kostnadsbæreren, men tiden som går med til kurs derimot. Den betyr tapt produksjon, og lønnskostnader.
Det er derfor viktig for oss at vi kan levere høy kvalitet, målrettet og effektivt. Dette kan gjøres på flere måter, hva med e-læring på teorien, og en kort praktisk utsjekk for at vi sammen ser at kunnskapen er på plass og at den enkelte er i stand til å drive god gjenoppliving?

Kan vi legge inn en del av førstehjelpsundervisningen som teambuilding, eller ta den praktiske delen som en del av bedriftens HMS dag?

Mulighetene for å få til tidseffektiv eller kombinert opplæring er uendelige, ta kontakt med oss for et tilbud og en plan for opplæring i din bedrift.

Andre kurs

Bedrift

kompetanseheving

Meny